Blog | 2012

archief

Posted 28/10/2012

Fotoreis Jordanië - Tijdschrift REIZEN

REIZEN Magazine - Jordanië.

Jordanië - Hij ligt in de winkel, de nieuwe REIZEN magazine van november. Met dit keer de fotoserie die ik heb kunnen maken tijdens de schitterende reis door Jordanië.

Aan het begin van dit jaar heb ik meegedaan aan een fotowedstrijd van het tijdschrift REIZEN magazine, "Stuur je mooiste vakantiefoto op". Na een spannende tijd kwam het verlossende mailtje, gefeliciteerd je gaat naar Jordanië!!

Posted 4/7/2012

Oranjebonte parelmoervlinder | Euphydryas intermedia

Vlinders fotograferen in Zwitserland en Italië

Zwitserland en Italië - Afgelopen week ben ik samen met Johannes een paar dagen naar Zwitserland en Italie geweest om vlinders te fotograferen.

Verleden week woensdagavond vertrokken we na het eten richting Zwitserland. Na een rit van zo'n 11 uur, met een half uurtje slaap in de auto, kwamen we op de plek van bestemming aan. In de buurt van Sierre, Zwitserland, zijn we meteen opzoek gegaan naar de Oranjebonte parelmoervlinder | Euphydryas intermedia.

Posted 12/5/2012

Donkere waterjuffer | Coenagrion Armatum

Donkere waterjuffer zoeken in Denemarken.

Denemarken - Afgelopen weekend ben ik naar Noord-Duitsland op de grens van Denemarken geweest om de Donkere waterjuffer te fotograferen.

Na een rit van zo'n 6 uur kwamen we op de plek van bestemming. Het is een schitterend meertje wat vol staat met waterdrieblad. Na redelijk korte tijd vonden we de eerste Donkere waterjuffers. Het fotograferen viel tegen, de juffers werkte niet echt mee.

Macrografie.nl | Copyright © 2000 -