Kleine vlinderspotter


Posted 1/7/2018

Vlinderspotter in actie.

Veluwe - Het gebeurd niet vaak dat ik foto's van mijn zoontje op mijn website plaats, maar deze kon ik toch echt niet laten.

Tussen alle bedrijvigheid door probeer ik toch nog wel foto's van vlinders te maken. In deze periode beginnen de Gentiaanblauwtjes weer te vliegen. Het was voor mij alweer een tijdje geleden dat ik dit zeldzame vlindertje op de foto had gezet dus daarom ben ik afgelopen week eens gaan zoeken.

Ik wilde op een, voor mij, nieuwe plek gaan kijken om te zien of ze daar zouden vliegen. Omdat ik geen zin had om mijn wekker op 4.00 uur te zetten zonder dat ik de garantie had dat ik ze zou vinden, ben ik de dag ervoor, samen met mijn zoontje vlinders gaan spotten.

Vanuit mijn werk heb ik Levi opgehaald bij het kinderdagverblijf en ben ik samen met hem opzoek gegaan naar het Gentiaanblauwtje. Blijkbaar heeft hij een oog voor vlinders dus dat beloofd wat!

Helaas konden we geen Gentiaanblauwtje vinden, dus kon ik de volgende ochtend lekker blijven liggen.....tot 6.00 uur.....Toen was namelijk de kleine vlinderspotter alweer wakker....

Macrografie.nl | Copyright © 2000 - | Sitemap