REIZEN Magazine - Jordanië.


Posted 28/10/2012
Magazine Reizen Fotoreis Jordanë

Mijn foto twee pagina's groot in het tijdschrift Reizen.

Jordanië - Hij ligt in de winkel, de nieuwe REIZEN magazine van november. Met dit keer de fotoserie die ik heb kunnen maken tijdens de schitterende reis door Jordanië.

Aan het begin van dit jaar heb ik meegedaan aan een fotowedstrijd van het tijdschrift REIZEN magazine, "Stuur je mooiste vakantiefoto op". Na een spannende tijd kwam het verlossende mailtje, gefeliciteerd je gaat naar Jordanië!! Samen met nog twee prijswinnaars, een redacteur van het tijdschrift REIZEN en een medewerkster van Jordan Tourism Board, zijn we in Juni afgereisd naar Jordanië. De opdracht luidde; "Ga mooie foto's maken".

Overzicht fotoreis Jordanie

Publicatie foto's van de fotoreis naar Jordanie

Het was een schitterende reis. Lekker ronddobberen in de Dode Zee, wat echt bizar is. Met "gevaar" voor mijn eigen camera heb ik daar toch een leuke foto weten te maken. Het volgende hoogtepunt was het wereldberoemde Petra. Het was echt geweldig om dat met eigen ogen te zien! Het schitterende landschap van Wadi Rum, was erg indrukwekkend. De hitte trouwens ook. De warmwaterbronnen van Ma'in waren een bijzondere ervaring. Onder de heldere sterrenhemel, in een waterval van zo'n 50 graden staan vergeet je niet snel. Echt geweldig! En niet te vergeten, gezellig 's avonds waterpijp roken in de hoofdstad Amman.

Fotoreis Jordanie

Even het resultaat laten zien.

De hele reis was tot in de puntjes verzorgd. We hebben in de meest luxe hotels geslapen. En hebben, onderleiding van een leuke en goeie gids, de mooiste dingen van het land gezien. En als je dan eindelijk het tijdschrift onder ogen krijgt, en je ziet dat jouw foto twee pagina's groot afgedrukt is, dan is dat wel erg gaaf. Op de foto hiernaast liet ik alvast het resultaat zien aan de jongetjes. En zij waren toen al erg tevreden met het resultaat, en ik ook. Ondertussen staan de rest van mijn foto's ook online. Fotoreis Jordanie. Complimenten voor de organisatie, het was perfect voor elkaar. Joris, Lotte, Desire en Margot jullie ook bedankt voor de gezellig reis, ik heb erg genoten.

Macrografie.nl | Copyright © 2000 - | Sitemap