Publicatie - Magazine Landschap Noord-Holland


Posted 1/1/2024
Coverfoto op tijdschrift

Magazine Landschap Noord-Holland

Ermelo - Allereerst de beste wensen voor 2024!!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een update op mijn site heb gezet. Maar met het slechte weer van de afgelopen maanden heb ik ook niets meer gefotografeerd. We hebben ook nog geen mooie ochtenden met rijp gehad anders was ik nog wel naar winterjuffers wezen zoeken. Hopelijk komt dat nog.

Wel ben ik avonden druk geweest om mijn website nog wat strakker te maken. Geen keuze menu met tekst bovenaan de pagina's maar een button. Ook heb ik een volledig nieuwe portfolio pagina gemaakt met, naar mijn idee, mijn mooiste foto's van de afgelopen jaren.

Ook moest ik al mijn blogpagina's van de laatste 10 jaar nog bijvoegen. Wat een klus was dat, maar ook die staan er nu allemaal op.

Wat er ook nog ontbrak was een publicatie pagina. Want door de jaren heen heb zijn er heel wat foto's van mij gebruikt in verschillende boeken en tijdschriften. Dit verdiende wel een eigen pagina vond ik. Het is voor mij niet altijd duidelijk waar mijn foto's worden gebruikt aangezien ze via verschillende stockbureau's verkocht worden.

Heel toevallig kwam ik er ook achter dat er pas weer een foto van mij gebruikt was. Dit keer belandde een foto van het Heideblauwtje | Plebejus argus op de cover van het tijdschrift 'Landschap Noord-Holland'.

Voor zover ik weet is dit de eerste keer dat er een foto van mij op de cover van een tijdschrift terecht is gekomen.

Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar ons weer gaat brengen. Ik heb wel wat leuke dingen in het vooruitzicht. O.a. Oostenrijk waar ik op zoek ga naar de Zandadder!

Macrografie.nl | Copyright © 2000 - | Sitemap