De fotogenieke Eekhoorn | Sciurus vulgaris


Posted 13/11/2013

Fotogenieke Eekhoorn | Sciurus vulgaris

De fotogenieke Eekhoorn | Sciurus vulgaris

Ermelo - Een tijdje geleden ben ik weer begonnen met voeren, en heb mijn "natuurlijke" voedertafel op een andere plek in de tuin gezet. De achtergrond is hierdoor mooier door de herfstkleuren.

Het is soms een komen en gaan van eekhoorns, spechten en koolmezen. Helaas heb ik ook verschillende uren in mijn hutje doorgebracht zonder enig resultaat. Nu de winter in aankomst is beginnen ze volop met het verzamelen van eten. Ik maak daar op mijn beurt weer gretig gebruik van. Regelmatig voer ik ze pinda's en zonnebloempitten op mijn "natuurlijke" voedertafel. Ik zit dan uren te wachten, in mijn schuiltentje, om er een mooie foto van te kunnen maken. Nu valt dit niet altijd mee, ze zijn razend snel en zitten zelden stil op de plek waar ik wil. Maar dat is de natuur.

Vanmorgen had ik "geluk", er kwamen vrij snel twee Eekhoorns | Sciurus vulgaris. Die elkaar afwisselde, of liever gezegd verdrongen, op de voedertafel. Er was dus niet echt een moment van rust. Maar uiteindelijk heb ik er toch nog twee leuke foto's van kunnen maken.

Macrografie.nl | Copyright © 2000 - | Sitemap