Silhoutte van de Zwarte heidelibel | Sympetrum danae met zonsopkomst.


Posted 22/8/2013

Silhoutte Zwarte heidelibel | Sympetrum danae

Zwarte heidelibel | Sympetrum danae bij zonsopkomst.

Elspeet - Er is ook geen touw aan vast te knopen. Er werd mist voorspeld en zou lekker koud worden, dus verwacht ik mooi bedauwde hei. Helaas, niks is minder waar.

Doordat de zon steeds later opkomt, wordt het wat lastiger om voor mijn werk nog te gaan fotograferen. Noodgedwongen kan je dan niet overal meer naartoe. Afgelopen week is in de buurt de hei opgegaan om "mooi bedauwde" libellen te fotograferen. Helaas was er bijna geen dauw te bekennen en was eigenlijk niet meer van plan om mijn camera uit mijn tas te halen. Op het laatste moment heb ik me toch nog bedacht en heb deze Zwarte heidelibel | Sympetrum danae nog mooi in zijn habitat kunnen vastleggen.

Macrografie.nl | Copyright © 2000 - | Sitemap