Posted 28/10/2012
Tijdschrift Reizen Fotoreis Jordanië

Fotoreis Jordanië - Tijdschrift REIZEN

REIZEN Magazine - Jordanië.

Jordanië - Hij ligt in de winkel, de nieuwe REIZEN magazine van november. Met dit keer de fotoserie die ik heb kunnen maken tijdens de schitterende reis door Jordanië.

Aan het begin van dit jaar heb ik meegedaan aan een fotowedstrijd van het tijdschrift REIZEN magazine, "Stuur je mooiste vakantiefoto op". Na een spannende tijd kwam het verlossende mailtje, gefeliciteerd je gaat naar Jordanië!!


Posted 4/7/2012
Vlinders in Zwitserland, Oranjebonte parelmoervlinder | Euphydryas intermedia

Oranjebonte parelmoervlinder | Euphydryas intermedia

Vlinders fotograferen in Zwitserland en Italië

Zwitserland en Italië - Afgelopen week ben ik samen met Johannes een paar dagen naar Zwitserland en Italie geweest om vlinders te fotograferen.

Verleden week woensdagavond vertrokken we na het eten richting Zwitserland. Na een rit van zo'n 11 uur, met een half uurtje slaap in de auto, kwamen we op de plek van bestemming aan. In de buurt van Sierre, Zwitserland, zijn we meteen opzoek gegaan naar de Oranjebonte parelmoervlinder | Euphydryas intermedia.


Posted 12/5/2012
Zeldzame Donkere waterjuffer | Coenagrion Armatum

Donkere waterjuffer | Coenagrion Armatum

Donkere waterjuffer zoeken in Denemarken.

Denemarken - Afgelopen weekend ben ik naar Noord-Duitsland op de grens van Denemarken geweest om de Donkere waterjuffer te fotograferen.

Na een rit van zo'n 6 uur kwamen we op de plek van bestemming. Het is een schitterend meertje wat vol staat met waterdrieblad. Na redelijk korte tijd vonden we de eerste Donkere waterjuffers. Het fotograferen viel tegen, de juffers werkte niet echt mee.


Posted 2/4/2012
Een van de vele gezichten in India

India, het land van 1 miljard gezichten.

Reisverslag India

India - India stond al jaren op mij bucketlist, en dit jaar kwam het er eindelijk van!

De foto's heb ik eindelijk uitgezocht. Het was een enorme klus om van bijna 2000 foto's een selectie te maken. Ik heb het terug gebracht naar bijna 30 foto's. Hieronder heb ik een kleine selectie gemaakt met, voor mij de mooiste herinneringen.

Het was een schitterende reis! India is echt een bijzonder, maar ook een bizar land. Je probeert je goed voor te bereiden, maar alles is boven verwachting. De stank, de hitte, de herrie, de drukte. Maar als je hier doorheen kan kijken zie je echt een geweldig land, wat eigenlijk met geen pen te beschrijven is. Ook de foto's geven maar een kleine impressie hoe het werkelijk is. Ik heb geprobeerd om juist het mooiste van dit land vast te leggen.

Macrografie.nl | Copyright © 2000 - | Sitemap